Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
songoku1992 Samotny Duch

|
Wysłany: Pon Lis 15, 2010 21:48 Temat postu: |
|
|
Rozumiem,jak mówisz że łatwe to wez zrób jakiś odcinek na próbę Monotonne hmm czy ja wiem,dużo czasu poświęcić temu trzeba,ale jak uważasz.. Jeśli twierdzisz,że projekt lipa to szkoda,lepiej mieć kompletny odcinek chyba niż mieć pocięte w mak. Samemu wiele nie osiągnę.... Maniacy? Dużo osób robi podkłady i to do różnych rzeczy, ale dzięki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Lis 15, 2010 21:48 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz Zasłużony

|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 19:57 Temat postu: |
|
|
songoku1992 napisał: | Rozumiem,jak mówisz że łatwe to wez zrób jakiś odcinek na próbę  | Co to jakiś test umiejętności, że chcesz mnie poddać próbie? Znam swoje możliwości, więc to mi nie potrzebne songoku1992 napisał: | Monotonne hmm czy ja wiem,dużo czasu poświęcić temu trzeba,ale jak uważasz.. | No monotonne, praktycznie cały czas robisz to samo oraz czasochłonne - zgadzam się. songoku1992 napisał: | Jeśli twierdzisz,że projekt lipa to szkoda,lepiej mieć kompletny odcinek chyba niż mieć pocięte w mak. | To są twoje słowa, więc nie przypisuj mi tego Ja pisałem: Cytat: | Może być, dla kogoś kto woli słuchać polskich dialogów to na pewno będzie coś ciekawego |
songoku1992 napisał: | Samemu wiele nie osiągnę.... | Już wiele osiągnąłeś, ok. 1/4 serii już chyba masz co nie, więc to chyba dobry wynik
songoku1992 napisał: | Maniacy? Dużo osób robi podkłady i to do różnych rzeczy, ale dzięki  | I znowu się nie zrozumieliśmy, miałem na myśli, że swoją pracą może przyciągniesz kolejnych "maniaków" tzn. fanów DB, którzy przez ciebie polubią na maxa tą serię
Chyba czas skończyć tą dyskusję bo i tak do niczego nie doprowadzi, ale za to możemy pogadać na temat samego DB  _________________ Dr. Vink: Vink's the name. Dr. Vink.
Kid: Dr. Fink?
Dr. Vink: Vink. with a v-v-v. |
|
Powrót do góry |
|
 |
songoku1992 Samotny Duch

|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 21:01 Temat postu: |
|
|
Łukasz nie miałem nic na myśli o żadnej próbie ale jak byś mógł pomóc i pokazać jak robisz to z jeden odcinek mógłbyś zrobić Co do czasu to jednak masz racje dużo zajmuje,ale można dać radę No mam już aktualnie odcinki od 1 do 84 zrobione,teraz tylko pozostaje właśnie zrobić te napisy w braki o których ci mówiłem,ale ja niestety tego nie umiem,u was na forum robiliście napisy z tego co czytałem do serialu ,,Czy Boisz Się Ciemności,, Więc jak by ktoś chciał pomóc,każda pomoc mile widziana. A co do odcinków,to ja nie robię tylko dla siebie mogę się podzielić nie ma sprawy No i o DB też możemy rozmawiać i o podkładach też ; ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
songoku1992 Samotny Duch

|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 23:39 Temat postu: |
|
|
Łukasz ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
songoku1992 Samotny Duch

|
Wysłany: Czw Gru 02, 2010 23:39 Temat postu: |
|
|
to jak bedzie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz Zasłużony

|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 23:25 Temat postu: |
|
|
songoku1992 napisał: | to jak bedzie? | Co będzie...? Masz na myśli pomoc w twoim projekcie? Jeśli tak to nie będę w stanie pomóc, zbyt mało wolnego czasu, a posklejanie tych "francuskich puzzli" wymaga jednak porządnego przysiadnięcia się do kompa. _________________ Dr. Vink: Vink's the name. Dr. Vink.
|
Powrót do góry |
|
 |
songoku1992 Samotny Duch

|
Wysłany: Sob Gru 04, 2010 10:14 Temat postu: |
|
|
no czasu to jednak wymaga,a można liczyć na jakąś pomoc w robieniu napisów w braki ? lub odszumianiu ścieżek? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Łukasz Zasłużony

|
Wysłany: Nie Gru 05, 2010 19:50 Temat postu: |
|
|
songoku1992 napisał: | no czasu to jednak wymaga,a można liczyć na jakąś pomoc w robieniu napisów w braki ? lub odszumianiu ścieżek? | W odszumianiu to akurat kiepski jestem Co do robienia napisów, to w miarę możliwości spróbuję pomóc, tylko gdzieś wysyłaj mi link do fragmentu (po angielsku) bo mi się nie będzie chciało przeszukiwać paru odcinków dla jednej, dwóch scen  _________________ Dr. Vink: Vink's the name. Dr. Vink.
|
Powrót do góry |
|
 |
ArturS2506 Sardo

|
Wysłany: Pon Mar 28, 2011 09:48 Temat postu: |
|
|
Mowcie co chcecie ale i tak najlepsze wrazenia byly w dziecinstwie jak sie to ogladalo , choc ciagle jestem dzieckiem 1 wersja byla naj naj !!! _________________ ArturS2506 CBSC |
|
Powrót do góry |
|
 |
fafikozoom Kadet

|
Wysłany: Pon Kwi 18, 2011 16:50 Temat postu: |
|
|
to ANIME a nie BAJKA. Zresztą mnie nigdy niezbyt interesowało. Tsubasa lepszy _________________ Gość od GĘSIEJ SKÓRKI |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mr. FOX Jeździec bez głowy

|
Wysłany: Pon Maj 23, 2011 21:57 Temat postu: |
|
|
Dragon Ball to klasyka mang shounen, niezapomniana podstawa wszelkich Kamehameh i innych Energy Blastów. Ile to teraźniejszych utworów jest wzorowanych na dziele mistrza Toriyamy?
Zgadzam się z poprzednikiem, Dragon Ball to anime, nie bajka, ale! Ale jest interesujące... Dragon Ball codziennie w godzinach popołudniowych było w dzieciństwie wręcz sakramentem. Swego rodzaju mszą przed telewizorem, w której po prostu brało się udział.
Rozumiem, że dziewczynki nie lubiły DB, ale chłopcy? _________________ What's the matter? Forgot your combo? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sakura2222 Madeline

|
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 21:54 Temat postu: |
|
|
Mr. FOX napisał: | Rozumiem, że dziewczynki nie lubiły DB, ale chłopcy? |
No nie a ja to co? DB było moim pierwszym anime na którym się wzorowałam.
Nawet powiedziałabym że za bardzo. Ile razy to było że wychodziłam na balkon i wrzeszczałam w niebo głosy ,,Magiczna chmurko przybywaj,, a dzieciaki z matkami z placu zabaw troche mieli dziwne miny
No ale cóż  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Pon Cze 20, 2011 06:24 Temat postu: |
|
|
. Moim też. To znaczy wcześniej, na Fox Kids, oglądałem jeszcze kilka serii, o których nie wiedziałem, że jest to anime. Nie zmienia to jednak tego, że DB mocno wpłynął na historię mangi i anime. Bleach, Naruto... chociażby 2 znane utwory, których autorzy inspirowali się DB. My, chłopcy, robiliśmy inaczej.
Każdy odskakiwał od siebie, wykręcał ręce i "Kaaa-mmeee-haaa-meeee-HAAAA!!!", albo z kolegą wykręcałem tułów i "Scalenie!" . _________________ What's the matter? Forgot your combo? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sakura2222 Madeline

|
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 07:57 Temat postu: |
|
|
Z tym ,,scaleniem,, to tak robiłam z koleżankami ehh jak fajnie teraz to sobie wszystko powspominać  |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Wto Cze 21, 2011 19:52 Temat postu: |
|
|
Prawda ? Ech... szkoda, że się już nie wróci właśnie do oglądania DB. Teraz można skombinować i oglądać na komputerze, ale to już nie ta magia. Pamiętam, że gdzieś tak ~3 lata temu robiłem sobie maraton i odświeżyłem sobie Dragon Ball GT z siostrą... Ten moment, w którym Pan zobaczyła Son Goku... aż mi się płakać zachciało. W każdym bądź razie w ramach maratonu DB/DBZ trzeba byłoby obejrzeć ze kilkaset epów. Spróbuję sobie powtórzyć chociaż ulubione walki.
http://youtu.be/qHV6NzLGq4M
Znasz, Sakura ? _________________ What's the matter? Forgot your combo? |
|
Powrót do góry |
|
 |
sakura2222 Madeline

|
Wysłany: Wto Sie 30, 2011 12:44 Temat postu: |
|
|
Oj znam znam fajne.
Sorki że teraz odpisuję ale dopiero co wróciłam z wakacji  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Old Shatterhand Pani Clove

|
Wysłany: Czw Gru 22, 2011 10:35 Temat postu: |
|
|
Może ja coś dopisze od siebie.
DB to najlepsze anime jakie kiedykolwiek istniało
Pamiętam te czasy gdy na podwórku było pełno dzieciaków, by ok.15 na te pół godzinki było zupełnie pusto i za chwilę znowu pełno =D
Zbieram się w sobie, żeby pooglądać sobie znowu od początku |
|
Powrót do góry |
|
 |
mecia Kadet

|
Wysłany: Pon Lip 23, 2012 10:21 Temat postu: |
|
|
hehe nawet o Dragon ballu kurcze mi jako kobiecie podobała sie pierwsze odcinku. Jak songo był jeszcze mały i niezdarny. Strasznie miło się to oglądało no i czasem w gimnazjum rysowaliśmy na lekcjach postacie z bajki a jak ktoś nie umiał to rysował smocze kule  _________________ program tv, mój własny program telewizyjny |
|
Powrót do góry |
|
 |
Old Shatterhand Pani Clove

|
Wysłany: Pon Lip 30, 2012 08:23 Temat postu: |
|
|
Później też było dobre, szczególnie seria "Z".
@mecia Nie wiem co ma płeć do pierwszych odcinków DB Moja siostra starsza ode mnie również przepadała za tą bajką |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina89 Kadet

|
Wysłany: Nie Gru 16, 2012 23:07 Temat postu: |
|
|
uwielbiałam tą bajke ogólnie kocham anime, więc co jakiś czas wracam do tych najlepszych..... pierwszy sezon DB był oczywiście najlepszy  _________________ WesoĹych ĹwiÄ
t
akcesoria dla niemowlÄ
t |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Gru 16, 2012 23:07 Temat postu: |
|
|