|
Serial - "Czy boisz się ciemności?" Forum fanów serialu Czy boisz się ciemności?
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Old Shatterhand Pani Clove

|
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 08:25 Temat postu: |
|
|
Szczerze to dla mnie Ring nie był aż taki przerażający. Raczej mnie śmieszył fakt, że babka wyłazi z telewizora, chociaż nie powiem gdybym nagle w nocy się obudził a tv by "śnieżył" to lekka "schiza" by była  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 08:25 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Piontunio Kadet

|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 14:48 Temat postu: |
|
|
Napisałam już w jednym z wątków o The ring i to polecam Z pełną odpowiedzialnością.
Ostatnio zmieniony przez Piontunio dnia Pią Sty 03, 2014 14:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamisia Kadet

|
Wysłany: Wto Paź 29, 2013 19:00 Temat postu: |
|
|
A ja Egzorcyzmy Emily Rose.
|
 |
wasio Kadet

|
Wysłany: Wto Maj 13, 2014 09:52 Temat postu: |
|
|
Z ostatnich które oglądałem i mogę polecić to Domek w głębi lasu, niby komedia ale można wrzucić do worka z horrorami;-)
Ostatnio zmieniony przez wasio dnia Sro Sie 13, 2014 13:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wolfman Zeebo

|
Wysłany: Sro Maj 28, 2014 21:54 Temat postu: |
|
|
Wczoraj oglądałem Mindscape, może mało "horrorowaty", ale za to bardzo dobry thriller psychologiczny ze świetną Taissą Farmigą  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert7979 Kadet

|
Wysłany: Nie Lip 19, 2020 19:22 Temat postu: |
|
|
Wolfman napisał: | Wczoraj oglądałem Mindscape, może mało "horrorowaty", ale za to bardzo dobry thriller psychologiczny ze świetną Taissą Farmigą  |
Ja dzisiaj trafiłem na ten film  _________________ Pompa ciepła |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lip 19, 2020 19:22 Temat postu: |
|
|
|
|